Tietosuojaseloste - AdSwop Oy

1. Rekisterinpitäjä

AdSwop Oy (Y-tunnus: 3240701-6)

2. Yhteyshenkilö tietosuoja-asioissa

Tommi Luostarinen
[email protected]

3. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Keräämme ja käsittelemme henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

4. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperuste

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperuste yrityksen omistamilla verkkosivuilla on:

5. Keräämämme tiedot

Keräämme seuraavia henkilötietoja yrityksen omistamilla verkkosivustoilla:

Rekisteröidyt käyttäjät

Vierailijat (kaikki käyttäjät)

Automattisesti kerätyt tiedot, kuten IP-osoite, selaimen tyyppi, käyttöjärjestelmä ja muut vastaavat tekniset tiedot.

Lisäksi keräämme tietoa verkkosivuston käytöstä käyttäen Google Analyics -palvelua sekä näytämme ja kohdennamme mainoksia Google Adsense ja Ezoic järjestelmien kautta.

6. Tietojen säilytys

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin on tarpeellista tietojen keräämisen tarkoituksen toteuttamiseksi, ellei laki edellytä pidempää säilytysaikaa.

7. Tietoturva

Huolehdimme asianmukaisista teknisistä ja organisatorisista toimenpiteistä henkilötietojen tietoturvan varmistamiseksi yrityksen omistamilla verkkosivustoilla, mukaan lukien toimenpiteet tietojen suojaamiseksi luvattomalta pääsyltä, tietojen väärinkäytöltä, tietojen muuttamiselta ja tietojen häviämiseltä.

8. Tietojen luovutus

Emme luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille, paitsi tarvittaessa lain edellyttämällä tavalla.

9. Evästeet

Käytämme evästeitä yrityksen omistamilla verkkosivustoilla. Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka verkkosivusto tallentaa tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi, kun käyt verkkosivustolla. Evästeiden avulla voimme seurata käyttäjän käyttöä verkkosivustoilla ja tarjota paremman käyttökokemuksen. Voit halutessasi poistaa tai estää evästeet selaimen asetuksista, mutta tämä voi vaikuttaa verkkosivuston toimivuuteen.

9. Implementation of data protection

We comply with data protection legislation, including the EU General Data Protection Regulation (GDPR) and the California Consumer Privacy Act (CCPA), in the processing of personal data.

10. Tietosuojan toteuttaminen

Noudatamme henkilötietojen käsittelyssä tietosuojalainsäädäntöä, mukaan lukien EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR).

11. Henkilötietojen käsittelyn muutokset

Päivitämme tätä tietosuojaselostetta tarvittaessa ja ilmoitamme muutoksista verkkosivustoilla.

Viimeisin päivitys: 11.03.2023